Zobrazeno 1 - 10
of 369
pro vyhledávání: '"GC-HRMS"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101686- (2024)
This study presents a sensitive and reproducible mass spectrometry method for quantifying skatole in porcine adipose tissue, muscle, and serum samples applicable for abattoirs and laboratories. Leveraging gas chromatography-high-resolution Orbitrap m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f30f8e7e5034c2f8c8fc9457ecf8946
Autor:
Andi Alijagic, Oleksandr Kotlyar, Maria Larsson, Samira Salihovic, Alexander Hedbrant, Ulrika Eriksson, Patrik Karlsson, Alexander Persson, Nikolai Scherbak, Kim Färnlund, Magnus Engwall, Eva Särndahl
Publikováno v:
Environment International, Vol 183, Iss , Pp 108412- (2024)
Due to their exceptional properties and cost effectiveness, polyamides or nylons have emerged as widely used materials, revolutionizing diverse industries, including industrial 3D printing or additive manufacturing (AM). Powder-based AM technologies
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d25f1020a4471284e1b6306457ec2d
Autor:
Caroline Dirks, Arjen Gerssen, Yoran Weide, Thijs Meijer, Guido van der Weg, Milou G. M. van de Schans, Toine F. H. Bovee
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 931 (2024)
Food authorities aim to safeguard our food. This requires sensitive analyses to guarantee detection of both banned and regulated substances at low concentrations. At the same time, broad screening methods are needed to identify new emerging risks. Fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8642486723464164bbf75b6187888830
Autor:
Wiebke Dürig, Sofia Lindblad, Oksana Golovko, Georgios Gkotsis, Reza Aalizadeh, Maria-Christina Nika, Nikolaos Thomaidis, Nikiforos A. Alygizakis, Merle Plassmann, Peter Haglund, Qiuguo Fu, Juliane Hollender, Jade Chaker, Arthur David, Uwe Kunkel, André Macherius, Lidia Belova, Giulia Poma, Hugues Preud'Homme, Catherine Munschy, Yann Aminot, Carsten Jaeger, Jan Lisec, Martin Hansen, Katrin Vorkamp, Linyan Zhu, Francesca Cappelli, Claudio Roscioli, Sara Valsecchi, Renzo Bagnati, Belén González, Ailette Prieto, Olatz Zuloaga, Ruben Gil-Solsona, Pablo Gago-Ferrero, Sara Rodriguez-Mozaz, Hélène Budzinski, Marie-Helene Devier, Georg Dierkes, Lise Boulard, Griet Jacobs, Stefan Voorspoels, Heinz Rüdel, Lutz Ahrens
Publikováno v:
Environment International, Vol 181, Iss , Pp 108288- (2023)
A collaborative trial involving 16 participants from nine European countries was conducted within the NORMAN network in efforts to harmonise suspect and non-target screening of environmental contaminants in whole fish samples of bream (Abramis brama)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc7833311d549239c38555903805bb5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.