Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"GC–MS/FID"'
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 4, Pp 6842-6861 (2023)
Volatile oil analysis, phenolic constituents, antioxidant capacity, antimicrobial activity, vitamin C, and enzyme activities of the fruits of Rhus coriaria L. were studied. The chemical with the highest percentage was sesquiterpene hydrocarbons with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5dd9bd4b2d242caa71b39228ba51d31
Autor:
Joshua Oluyinka Ajikashile, Muhammad-Jamal Alhnidi, George Kofi Parku, Axel Funke, Andrea Kruse
Publikováno v:
Materials Science for Energy Technologies, Vol 6, Iss , Pp 388-398 (2023)
In this study, fast pyrolysis of sundried sorghum straw (Sorghum bicolor, SS) and millet straws (Pennisetum glaucum (L). R. Brown, MS), was conducted in a 10 kg.h−1 pyrolysis pilot plant. The aim was to compare their pyrolytic products with product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9dda0815e146f38b9bca067d043783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karayel Hasan Basri
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 732-739 (2020)
This study was aimed to determine the effect of different boron doses (boron free, pure boron with 8 liters per decare and in 1/8 ratio diluted boron) on the rate and quality of volatile oil in musk grown in Kütahya-Gediz conditions. Essential oil f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8fda86734994b07a83c69413862ef01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. B. Karayel, M. Akçura
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e319-e319 (2019)
This study was conducted simultaneously in different locations in Çanakkale, Balıkesir and Kütahya in order to determine the effect of location on the volatile oil components, volatile oil rate and volatile oil quality of Abyssinian sage, Musk sag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d050cb41362041bdb1edc877a2f46fda
Autor:
Giuseppe Micalizzi, Filippo Alibrando, Federica Vento, Emanuela Trovato, Mariosimone Zoccali, Paolo Guarnaccia, Paola Dugo, Luigi Mondello
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 6, p 1588 (2021)
A microwave distillation method was optimized for the extraction and isolation of cannabis essential oil from fresh and dried hemp inflorescences. The developed method enabled us to obtain a distilled product rich in terpenes and terpenoid compounds,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/400a5340fda2425fae76d2cf0f5ee105
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, Vol 7, Iss 2, Pp 144-146 (2017)
Objective: To examine the chemical component of the essential oil of Eremostachys laciniata and evaluate antioxidant activity of the extract. Methods: The hydrodistillated essential oil was analyzed by gas chromatography-flame ionization detector and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64adf8cd73dd4951928eff791b4e1379
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.