Zobrazeno 1 - 10
of 1 617
pro vyhledávání: '"GC×GC-TOFMS"'
Autor:
Ryland T. Giebelhaus, Gwen Nguyen, Sheri A. Schmidt, Seoin Wang, Ewenet Y. Mesfin, Seo Lin Nam, A. Paulina de la Mata, James J. Harynuk
Publikováno v:
Applied Biosciences, Vol 3, Iss 3, Pp 348-359 (2024)
Stool is a mixture of excrement, microbiota, enzymes, undigested material, and small molecules. Fecal metabolomics has gained interest recently, owing to advances in metabolomics and growing research into both the host’s physiology and the gut micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe17f1f84f794493ae126a139e754656
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siddiqui, Muhammad Usman1 (AUTHOR), Sibtain, Muhammad1 (AUTHOR), Ahmad, Farrukh2,3 (AUTHOR), Zushi, Yasuyuki4 (AUTHOR), Nabi, Deedar1,2,5 (AUTHOR) dnabi@geomar.de
Publikováno v:
Journal of Xenobiotics. Jun2024, Vol. 14 Issue 2, p554-574. 21p.
Publikováno v:
Journal of Xenobiotics, Vol 14, Iss 2, Pp 554-574 (2024)
Disinfection during tertiary municipal wastewater treatment is a necessary step to control the spread of pathogens; unfortunately, it also gives rise to numerous disinfection byproducts (DBPs), only a few of which are regulated because of the analyti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37253b54a71d49de823541def91d2041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3521 (2024)
Douchi is a kind of soybean-fermented food in China. To explore the common and differential compounds in different Douchi, Douchi was fermented by Aspergillus niger, Rhizopus arrhizus, and Bacillus circulans, respectively, and co-fermented by the thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08cefc7a74504bd4aa512cf611b996ee
Autor:
Bai, Baoqing a, b, c, Zhang, Lanqi a, Zhang, Ying a, b, Feng, Bin d, e, Bo, Tao a, f, Zhang, Jinhua a, b, c, Fan, Sanhong a, b, c, Yang, Yukun a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Bioscience January 2025 63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.