Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"GC/MS and HPLC"'
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2023 162:142-153
Autor:
Eman Mostafa Mohamed
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 55, Iss 6, Pp 911-920 (2012)
Chemical profile of the Agaricus bisporus samples were analyzed using GC/MS method in ethanolic extracts. A total of 174 metabolic products were detected, which included 13 significant metabolites between 1.2 to 83 % (w/w); other 13 metabolites at 1%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe5c2f5fde80497e9607fd657788da6a
Autor:
Magashi, A.M., Abdulmalik, U.
Publikováno v:
Bayero Journal of Pure and Applied Sciences; Vol 10, No 1 (2017): Special Conference Edition; 155-161
The present investigation was carried out to characterize the chemical profile of the crude extract of stem bark of Adansonia digitata using GC-MS and HPLC analysis The plant stem bark were extracted using three solvents, the crude extracts of each s
Publikováno v:
Natural product communications. 11(1)
Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott commercial products (dried fruit, juice and compote) were analyzed for their polyphenol content by chromatographic and spectrophotometric analyses in order to ascertain the fate of this group of compounds when fres
Autor:
Eman M. Mohamed
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology v.55 n.6 2012
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 55, Iss 6, Pp 911-920 (2012)
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 55, Issue: 6, Pages: 911-920, Published: DEC 2012
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 55, Iss 6, Pp 911-920 (2012)
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 55, Issue: 6, Pages: 911-920, Published: DEC 2012
Chemical profile of the Agaricus bisporus samples were analyzed using GC/MS method in ethanolic extracts. A total of 174 metabolic products were detected, which included 13 significant metabolites between 1.2 to 83 % (w/w); other 13 metabolites at 1%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7b8d14df29ca6edcf69f4f023d32eded
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132012000600015
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132012000600015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.