Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"GAUDILLÈRE, J. P."'
Publikováno v:
Annals of Botany, 2002 Apr 01. 89(4), 401-408.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42771320
Publikováno v:
The New Phytologist, 1992 Mar 01. 120(3), 313-321.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2557725
Autor:
Bancal, P., Gaudillere, J. P.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1989 Aug 01. 112(4), 459-463.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2556987
Publikováno v:
In Agricultural and Forest Meteorology 2008 148(4):619-630
Publikováno v:
Ghislaine HILBERT
Scopus-Elsevier
HAL
Vitis
Vitis, 2003, 42 (2), pp.69-76
Scopus-Elsevier
HAL
Vitis
Vitis, 2003, 42 (2), pp.69-76
Nitrogen supply to Merlot vines (Vitis vinifera L.), grown under controlled conditions, affected must quality and the anthocyanin content in berry skins irrespective of vegetative growth. High N supply delayed fruit maturation; berries had a higher a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::abb429512cfbb5050cebd490dfc7f69e
Autor:
PEREIRA, G. E., GAUDILLÈRE, J.-P., VAN LEEUWEN, C., HILBERT, G., MAUCOURT, M., DEBORDE, C., MOING, A., ROLIN, D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Differences in wine flavour proceed primarily from grape quality. Environmental factors (climate, soil), cultivars and training systems modify many grape and wine quality traits. Metabolic profiling based on proton nuclear magnetic resonance (1H-NMR)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4c9ea940138b9ddeea630059a2213262
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/159422
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/159422
Autor:
Génard, Michel M., Guy Albagnac, Marie Josephe AMIOT, Audergon, J. M., Claude Bruchou, Bureau, S., Claude Bussi, Chahine, H., Elisabeth Dirlewanger, Etienne, C., Fils-Lycaon, B., Frossard, J. S., Gaudillère, J. P., Laurent Gomez, Barbara Gouble, Hugues, M., Huguet, J. G., Just, D., M Legave, Jean-Michel J., Lescourret, Francoise F., Philippe Lobit, Didier Mbéguié-A-Mbéguié, Annick Moing, Monet, R., Reich, M.
Publikováno v:
AIP-AGRAF pour l'élaboration de la composition et de l'aptitude à l'utilisation des grains et des fruits. 1996-1999
AIP-AGRAF pour l'élaboration de la composition et de l'aptitude à l'utilisation des grains et des fruits. 1996-1999, 1999
HAL
AIP-AGRAF pour l'élaboration de la composition et de l'aptitude à l'utilisation des grains et des fruits. 1996-1999, 1999
HAL
* INRA Centre d'Avignon, Documentation, Domaine St Paul, Site Agroparc, 84914 Avignon cedex 9 Diffusion du document : INRA Centre d'Avignon, Documentation, Domaine St Paul, Site Agroparc, 84914 Avignon cedex 9; National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13527343b2159174e2ae4fd1b2b90289
https://hal.inrae.fr/hal-02842917
https://hal.inrae.fr/hal-02842917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.