Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"GAUCHE, C."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(1):239-243
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2007 40(4):594-599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Falcão, L. D.1, Gauche, C.1, Barros, D. M.1, Prudêncio, E. S.1, Gris, E. F.1, Sant'Anna, E. S.1, Ogliari, P. J.1, Luiz, M. T. B.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2004, Vol. 16 Issue 3, p323-332. 10p. 1 Chart, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers
Carbohydrate Polymers, Elsevier, 2013, pp.1272-1280
Carbohydrate Polymers, Elsevier, 2013, pp.1272-1280
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::655cbd3138b44aeb50ca601762faf278
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00955014
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00955014
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.