Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"GARMASHEVA, I."'
Publikováno v:
Біотехнологія XXI століття; 2023: Матеріали ХVІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Біотехнологія ХХІ століття»; 52-53
Since ancient times, sourdough has been widely used in the baking industry. The use of sourdough made it possible to obtain bread with a better taste and texture. The microbiome of the flour plays a significant role in the final result. The microbiom
Autor:
Garmasheva I
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 2, Iss 3, Pp 372-387 (2016)
The aim of this study was to isolate, identify and analyze the diversity of the predominantlactic acid bacteria (LAB) genera occurring in Ukrainian traditionally prepared dairy products and toassess their potential for industrial application. Ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50f77852f18b475aa3c46408a1b9fccd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiological Journal / Mikrobiolohichnyi Zhurnal. Jan/Feb2021, Vol. 83 Issue 1, p12-20. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.