Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"GAO Siwei"'
Publikováno v:
Gong-kuang zidonghua, Vol 50, Iss 6, Pp 129-135 (2024)
A hydraulic support height measueement sensor based on Pascal's law is designed to address the difficulties in measuring the height, reliability, and stability of hydraulic supports in fully mechanized working faces. The height measurement sensor is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90221ccec0847cf94bfe7681feaa2d7
Autor:
Chen, Jingxian a, Wu, Wenting a, Gao, Siwei a, Jahan, Mohammad Shah b, Xiao, Jincan a, Guo, Tianli a, Chen, Canbin a, Li, Baijun a, Luo, Cong a, He, Xinhua a, ⁎, Xie, Fangfang a, ⁎
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 December 2024 338
Autor:
Zhao, Yonggui, Li, Jinquan, Yang, Yuejiao, Ma, Ruidong, Peng, Ying, Sun, Xiaoyun, Gao, Siwei, Chang, Junjun, Duan, Changqun
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering February 2024 58
Publikováno v:
In Water Resources and Economics October 2022 40
Autor:
DONG Wenbo, GAO Siwei
Publikováno v:
Gong-kuang zidonghua, Vol 46, Iss 5, Pp 49-53 (2020)
Aiming at requirements of high reliability, high bandwidth, low delay and wide coverage of wireless communication in fully-mechanized coal mining face of thin seam, and taking 43101 fully mechanized mining face of thin seam of Yujialiang Coal Mine as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b78795630d274d3c9962e213b4fd078b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gong-kuang zidonghua, Vol 45, Iss 2, Pp 35-40 (2019)
At present, there are problems about few application research of WiFi communication in the specific environment of fully mechanized coal mining face, propagation characteristics of WiFi signal on the fully mechanized coal mining face were analyzed co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4386365f665c4287a3618ffdb082fa6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Jian1 (AUTHOR), Gao, Siwei1 (AUTHOR), Li, He1 (AUTHOR) lihe@btbu.edu.cn, Cao, Mengdi2 (AUTHOR), Li, Wenhui1 (AUTHOR), Liu, Xinqi1 (AUTHOR) liuxinqi@btbu.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2021, Vol. 9 Issue 11, p6322-6334. 13p.
Publikováno v:
In Applied Energy 15 March 2016 166:273-281