Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"GANTNER, Ranko"'
Autor:
Steiner Zvonimir, Benak Stipo, Samardžija Marko, Gantner Ranko, Novoselec Josip, Gantner Vesna
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 74, Iss 3, Pp 444-459 (2024)
The study examined how different solid feeds affected the biochemical parameters in calf plasma. The experiment involved a control group and three test groups of calves, each fed with a different starter mixture. The results showed significant differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07420dce19c2453ead3ef786c1ff2867
Autor:
Gantner, Ranko1 (AUTHOR) rgantner@fazos.hr, DelVechio, Igor2 (AUTHOR) zujo.macak@gmail.com, Steiner, Zvonimir1 (AUTHOR) mgregic@fazos.hr, Gregić, Maja1 (AUTHOR) vgantner@fazos.hr, Gantner, Vesna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Proceedings (2504-3900). 2024, Vol. 94, p25. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2024, Vol. 47 Issue 4, p30-39, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 21, Iss 1, Pp 41-49 (2020)
The objective of this research was to determine the effect of addition of n-3 unsaturated fatty acids (a-linoleic, eicosapentaenoic and docosahexaenoic) in dairy goats' ration on milk composition (fat and protein content). Also, the persistence of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/095e739548394c468d0acfcfccccf862
Autor:
Gantner, Vesna, Poljak, Franjo, Bobić, Tina, Gantner, Ranko, Steiner, Zvonimir, Potočnik, Klemen
Publikováno v:
Economics of Agriculture / Ekonomika Poljoprivrede; Apr-Jun2024, Vol. 71 Issue 2, p413-426, 14p
Publikováno v:
Proceedings (2504-3900); 2024, Vol. 94, p34, 5p
Publikováno v:
Proceedings (2504-3900); 2024, Vol. 94, p26, 4p
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 45.
Issue 6.
Volume 45.
Issue 6.
U ovom istraživanju analizirana je intenzivna proizvodnja krumpira koji se prerađuje u čips. U analiziranom razdoblju (2019. – 2022.) prikazane su sve agrotehničke mjere pri proizvodnji krumpira na primjeru PO „Beta“. Vidljivo je da je gnoj