Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"GAMLI, Ömer Faruk"'
Autor:
BAŞYİĞİT, Bülent, HAYOĞLU, İbrahim, AKYAR, Gülbahar, BULUT, Sara, GAMLI, Ömer Faruk, ATASOY, Ahmet
Publikováno v:
Volume: 25, Issue: 1 65-71
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Bu çalışmada meyan kökünden (Glycyrrhiza Glabra) fenolik antioksidan bileşikler ekstrakte edilmiş ve elde edilen ekstraktlar püskürtmeli kurutma tekniği ile toz forma dönüştürülmüştür. Kurutma yardım materyali olarak maltodekstrin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e1bd7f6bb4f5fafac6edc082918d5543
https://dergipark.org.tr/tr/pub/harranziraat/issue/60735/771780
https://dergipark.org.tr/tr/pub/harranziraat/issue/60735/771780
Autor:
BAŞYİĞİT, Bülent, HAYOĞLU, İbrahim, AKYAR, Gülbahar, BULUT, Sara, GAMLI, Ömer Faruk, ATASOY, Ahmet Ferit
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science; 2021, Vol. 25 Issue 1, p65-71, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gamli, Ömer Faruk
Çalışmada, farklı antepfıstığı oranları (% 5,10 ve 15) kullanılarak sürülebilir özellikte antepfıstığı ezmesinin üretimi yapılmış ve cam ambalajlar içerisinde 4 ve 20 oC' de depolanması esnasında ürün kalitesine etki eden fa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::cce9b01b2159ceb27421b3e4ed32600b
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/92417
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/92417
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.