Zobrazeno 1 - 10
of 688
pro vyhledávání: '"GALS"'
Publikováno v:
African Journal on Land Policy and Geospatial Sciences, Vol 5, Iss 1, Pp 234-245 (2022)
Context and background In common with other African countries, colonization had an important impact on land relations in Uganda. Land is an important asset for people’s livelihoods and for economic development in Uganda, where the majority of pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f808fcbf5d834e2c929a9995fe819f26
Autor:
Rak, Joanna
Publikováno v:
Przegląd Politologiczny / Political Science Review. (4):95-106
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=923025
Publikováno v:
African Journal on Land Policy and Geospatial Sciences, Vol 5, Iss 1 (2022)
Context and background In common with other African countries, colonization had an important impact on land relations in Uganda. Land is an important asset for people’s livelihoods and for economic development in Uganda, where the majority of peop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11111e5d12a54d4d9e5acb2fb8b84ab8
Publikováno v:
Kirkus Reviews. 5/15/2023, Vol. 91 Issue 10, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 8 (2021)
The Voluntary Guidelines for Securing Sustainable Small-Scale Fisheries in the Context of Food Security and Poverty Eradication (SSF Guidelines) have been adopted by FAO’s Committee of Fisheries in 2014. In this short research report, we present ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56e4200fd8c34b7aaf8a287be44c97db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Publishers Weekly. 6/27/2022, Vol. 269 Issue 27, p52-52. 1/4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 11, p 2247 (2021)
Conjugated linoleic acid (CLA) isomers are potent health-promoting fatty acids. This study evaluated the probiotic properties of 10 strains of high CLA-producing lactic acid bacteria (LAB) isolated from Jeot-gal, a high-salt, fermented seafood. Two i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dffbbecf957431fa8349f3670d97b62
Publikováno v:
Kirkus Reviews. 2022, Vol. 90 Issue 15, pN.PAG-N.PAG. 1p.