Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"GALENKO, Oleg"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2020, Vol. 19 Issue 2, p170-175. 6p.
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 285-297
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 285-297
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 2 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 285-297
The technology of mechanically deboned washed minced poultry meat (PMMD) is an alternative source of high-quality protein in the technology of new meat products from surimi-like material. Theoretically justified and experimentally confirmed the effec
Publikováno v:
Journal of Chemistry & Technologies; 2022, Vol. 30 Issue 2, p285-297, 13p
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2022, Vol. 11 Issue 1, p90-101, 12p
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Food Science; 2021, Vol. 9 Issue 1, p48-60, 13p
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Food Science; 2019, Vol. 7 Issue 1, p16-26, 11p
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Food Science; 2018, Vol. 6 Issue 2, p198-207, 10p
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology; 2018, Vol. 10 Issue 3, p163-170, 8p