Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"G.V. Mart"'
Autor:
E. S. Paul, M. Piiparinen, D. Santonocito, R. Wadsworth, M. Sugawara, S.M. Mullins, N L {Gjorup}, Dan Jerrestam, P.O. Tjøm, G.V. Mart, R. M. Clark, H.J. Jensen, G. Sletten, J. Nyberg, K. Strähle, A. Atac, P. H. Regan, H. Kusakari, H. Schnare, G. de Angelis, P. J. Nolan, Ari Virtanen, B. Herskind, S. A. Forbes, R.M. Lieder, G.B. Hagemann, F. Ingebretsen
Publikováno v:
Nuclear Physics A. 557:109-123
Connections between the superdeformed and normaldeformed states in 143 Eu have been established by measuring energy sums of two consecutive γ-ray transitions in the linking cascade. Six decay paths have been observed connecting discrete states in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olorunfunmi, Sunday D., Bahini, Armand
Publikováno v:
Brazilian Journal of Physics; Feb2022, Vol. 52 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Kui Zhong1, Fang Chen1, Jihong Wu1, Zhengfu Wang1, Xiaojun Liao1 liaoxjun@hotmail.com, Xiaosong Hu1, Zhenhua Zhang1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2005, Vol. 28 Issue 6, p595-609. 15p. 2 Diagrams, 2 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Zhang, Howard Q., Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Balasubramaniam, V.M., Dunne, C. Patrick, Farkas, Daniel F., Yuan, James T.C.
Publikováno v:
Nonthermal Processing Technologies for Food; 2010, p502-536, 35p
Autor:
Zhang, Howard Q., Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Balasubramaniam, V.M., Dunne, C. Patrick, Farkas, Daniel F., Yuan, James T.C.
Publikováno v:
Nonthermal Processing Technologies for Food; 2010, pi-xxx, 29p
Autor:
Capurro, O. A., Arazi, A., Niello, J. O. Fernández, Figueira, J. M., Martí, G. V., Heimann, D. Martinez, Negri, A. E., Pacheco, A. J., Monteiro, D. S., Otomar, D. R., Gomes, P. R. S., Guimarães, V.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 6/3/2009, Vol. 1139 Issue 1, p111-114, 4p, 3 Graphs
Autor:
Tamime, Adnan Y.
Publikováno v:
Milk Processing & Quality Management; 2008, p294-316, 23p
Autor:
Tamime, Adnan Y.
Publikováno v:
Milk Processing & Quality Management; 2008, p205-236, 32p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Sep2012, Vol. 47 Issue 9, p2015-2020, 6p, 3 Charts, 3 Graphs