Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"G.V. Gurinovich"'
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :24-28
Autor:
I.S. Patrakova, L.S. Kudryashov, M.V. Patshina, O.M. Myshalova, G.V. Gurinovich, S.A. Seregin
Publikováno v:
Vsyo o myase. :20-23
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :22-25
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :38-41
Autor:
G.V. Gurinovich, A.Yu. Prosekov
Publikováno v:
Vsyo o myase. :269-272
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :26-31
Publikováno v:
Vsyo o myase. :54-57
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 640:022027
Expansion of the range of chopped semi-finished products of high nutritional value is possible with a combination of meat and vegetable raw materials. The greatest interest is studying of possibility of use of alternative kinds of local plant raw mat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.