Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"G.V. Gudnason"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 45:472-476
Summary Two cows with ruminal and tracheal fistulas were used in a series of experiments to determine the depth of penetration of eructated gases into the lungs and the effects of these gases on the flavor of milk. They were also used in experiments
Autor:
G.V. Gudnason, W.F. Shipe
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 45:1440-1448
Summary The xanthine oxidase activity, expressed as µ .1 O 2 /ml/hr, was measured by the Warburg manometrie technique. The activity in fresh milk increased as a result of storing at 4C, heating to 70C for 5min, homogenization, and incubation with co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.