Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"G.S. Srikanth"'
Autor:
M. Abinaya, Damilare Emmanuel Adeyemi, Neha Agnihotri, Anuja Akkar, V. Ambikapathy, Arpita Bhattacharya, Jayshree Bhoyar, Smita Bhuyan, Priyanka Choudhary, S. Deepika, Amit Kumar Dutta, Jannathul Firdous, G. Gayathri, T.S. Gnanendra, S. Gomathi, Shailja Hundekar, Dan Singh Jakhar, S. Jannathul Firdous, Pratiksha Jaybhay, K.R. Jeya, Dilip Kumar Jha, Rajeev Kumar Kapoor, T.M. Karnan, T. Karpagam, Sourabh Karwa, Yesmin Kaur, Anupam Kumar, Arun Kumar, Dhirendra Kumar, Pankaj Kumar, Rima Kumari, R. Manikandan, Thenmozhi Manivel, Mukesh Meena, Tushar Mehta, Anita Mishra, Sugandha Mishra, Shilpa Mujumdar, Adhishree Nagda, Amit Pandey, Vijay Vardhan Pandey, A. Panneerselvam, K.E. Poorni, Shriniketan Puranik, Mehwish Roy, Nazish Roy, Ramswaroop Saini, T. Sandhiya, A. Sankaranarayanan, V. Saradhasri, S. Vijayalakshmi Selvakumar, N.K. Shahina, A. Shanmugapriya, Asha Sharma, Sana Sheikh, Sareen Sheikh, Livleen Shukla, Rajesh Singh, Sandeep Kumar Singh, Priyankaraj Sonigra, R. Sridevi, G.S. Srikanth, N.M. Sudheep, V. Suganya, Shalini Tailor, Rex Jeya Rajkumar Sandavid Thanapaul, Priti Upadhyay, M. Vaishali Rai, B. Varalakshmi, M. Veerapagu, Rajnish Kumar Verma, Garima Yadav
Publikováno v:
Plant-Microbe Interaction-Recent Advances in Molecular and Biochemical Approaches ISBN: 9780323918756
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::de39be98c4d6a760e9f98442c61f3d01
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-91875-6.09994-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-91875-6.09994-1
Publikováno v:
Plant-Microbe Interaction-Recent Advances in Molecular and Biochemical Approaches ISBN: 9780323918756
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ff01f3eee9593edcb59e833ff13fbd1
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-91875-6.00007-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-91875-6.00007-4
Autor:
U. Jagadeesh, R. Mythra, M.N. Prathima, K.B. Bhagyashree, S. Ashoka, G.S. Srikanth, V.C. Suvarna
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Background: Saccharomyces cerevisiae is one of the important yeast found to be superior in the fermentation technology. Methods: The present study was undertaken to study the periodical changes in TSS, pH, acidity and alcohol content during the ferme
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.