Zobrazeno 1 - 10
of 413
pro vyhledávání: '"G.S. Hall"'
Autor:
G.S. Hall, D.E. Conner
Publikováno v:
Food Microbiology. 11:337-344
The viability of Escherichia coli O157:H7 in frozen chicken meat (CM) containing sodium chloride (NaCl), sodium lactate, or polyphosphate over an 18 month period was determined. Additionally, several recovery media were evaluated. Ground CM (10 g) wa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open-File Report.
Water samples were collected during 1993 from 22 public supply wells screened in the Kirkwood-Cohansey aquifer system; concentrations of 18 trace elements were determined primarily by using inductively coupled plasma-mass spectrometry (ICP-MS) techni
Publikováno v:
Lancet (London, England). 335(8689)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G.S. Hall
Publikováno v:
Differential Geometry and its Applications. (1):35-45
This paper provides a geometrical discussion of affine (including isometric and homothetic), conformal and curvature symmetries in space-time. Emphasis is laid more on a systematic presentation of the material rather than the accumulation of exact so
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.