Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"G.R. Gibson"'
Autor:
N. Mota de Carvalho, G.E. Walton, C.G. Poveda, S.N. Silva, M. Amorim, A.R. Madureira, M.E. Pintado, G.R. Gibson, P. Jauregi
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 59, Iss , Pp 101-109 (2019)
Human diet has evolved to include not only nutritious foods but also health-promoting ones. Moreover, there is an increasing interest in replacing animal proteins as the main protein source. Insect based foods, e.g. Tenebrio molitor insect flour (TMI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad561ce1669041bd9870c8608538de6b
Publikováno v:
International Journal of Probiotics and Prebiotics. 16:22-30
Combining the fibres wheat dextrin (WD), partially hydrolysed guar gum (PHGG) and inulin with probiotics Lactobacillus acidophilus NCFM (NCFM) or Bifidobacterium lactis HN019 (HN019) may enhance bacterial metabolites leading to a healthier gut commun
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 74