Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"G.O. Adediran"'
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia, Vol 24, Iss 3, Pp 461-466 (2010)
The impact of sunlight on aliphatic and polycyclic aromatic hydrocarbons profiles of Agbabu natural bitumen in Nigeria was investigated. The raw flow type of the bitumen was purified and exposed to sunlight for six consecutive months. Different porti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bec843791761462ba352b74c797b6fda
Publikováno v:
Food Chemistry. 46:337-341
The effect of nematicides on the nutritive value and functional properties of cowpea seeds ( Vigna unguiculata L. Walp) has been evaluated with respect to proximate chemical, amino-acid and mineral compositions and protein solubility properties. The
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.