Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"G.N. Onyeji"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 3, Pp 137-146 (2022)
Background: Cereals are the most staple foods in human diet and the main components of the daily diet. This work was designed to determine the level of essential and non-essential elements, the in vitro bioavailability, interrelationship, and associa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/465a2d75bc0047439f27c5f3b3ef4b61
Autor:
F.C. Anosike, K.O. Onyemah, C.U. Ossai, J.N. G Ofoegbu, F.O. Okpaga, C.C. Ikpeama, F.M. Nkwegu, S.C. Nwankwo, G.N. Onyeji, P. Inyang, E.M. Ndifon, C.P. O Emeka
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100082- (2022)
Probiotics are live cultures of beneficial microorganisms that confer health benefits to humans and animals when administered in adequate amount contributing to both intestinal microbial balance and maintenance of health. The mechanisms of function i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec4dd864f3324c668d1c2e4ce772b9fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.