Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"G.M. Campos-Takaki"'
Extraction and Preliminary Characterization of Bromelain from Curaua (Ananas erectifolius L.B.SMITH)
Autor:
T.A.L. Silva, I.R.A. Pereira Bresolin, G.M. Campos-Takaki, H. Aoyama, I. Garrard, E.B. Tambourgi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 37 (2014)
The characterization and determination of kinetic parameters of bromelain extracted from curaua (Ananas erectifolius) white and purple varieties were studied. Optimal pH and temperature conditions for proteolytic activity were determined by azocasein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92c82ccea2af478699f7ad7c13fa5019
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 37 (2014)
Countries traditionally importers of bioproducts such as Brazil, India and China have been strong growth in research, production and market expansion of enzymes that moved around U$ 6x1012 in 2011. There are predicting an estimate of market growth of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a010ffbad854f51beb0ced3d9dc95a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycoscience. 44:397-402
Neosartorya indohii and N. tsurutae, two new Neosartorya species isolated from tropical rainforest soil in the Amazonian area, Brazil, are described and illustrated. Neosartorya indohii is characterized by its spreading growth on Czapek’s and malt
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. 46:1042-1045
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. 45:423-426
Publikováno v:
Microorganisms in Industry and Environment.
Autor:
R. Albuquerque Lima, E.L. Vera Cruz, G.M. Campos Takaki, A. Amorim Salgueiro, L. Asfora Sarubbo
Publikováno v:
Microorganisms in Industry and Environment.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.