Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"G.K. Rodríguez-Lerma"'
Autor:
K. Gutiérrez-Moreno, Enrique Botello-Alvarez, Marcela Cárdenas-Manríquez, Hugo Jiménez-Islas, G.K. Rodríguez-Lerma, Ramiro Rico-Martínez, J.L. Navarrete-Bolaños
Publikováno v:
Journal of Food Science. 76:M346-M352
A procedure for designing starter cultures for fermentation is illustrated for prickly pear wine production. The illustration includes kinetic studies on inoculated and spontaneous fermentation, microorganism identification studies based on molecular
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.