Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"G.K. Guerberoff"'
Autor:
G.K. Guerberoff, C.C. Camusso
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 8, Iss 4, Pp 356-361 (2019)
The increasing demand of natural food from consumers has limited the use of traditional methods to control the oxidation of lipids, such as synthetic antioxidants and hydrogenation. Besides, it has been reported that the use of enzymes is efficient t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2bcbac6dc2146b48364260f3d6d85b3
Autor:
C.C. Camusso, G.K. Guerberoff
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 8, Iss 4, Pp 356-361 (2019)
The increasing demand of natural food from consumers has limited the use of traditional methods to control the oxidation of lipids, such as synthetic antioxidants and hydrogenation. Besides, it has been reported that the use of enzymes is efficient t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.