Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"G.J.B. Gnonlonfin"'
Autor:
E.D. Agbekponou, C. de Souza, Yaovi Ameyapoh, G.J.B. Gnonlonfin, Yann Adjovi, Ambaliou Sanni, Leon Brimer, A.F. Tokpo
Publikováno v:
Food Control. 34:115-120
Fungal infection and aflatoxin contamination were evaluated on 114 samples of dried and milled spices such as ginger, garlic and black pepper from southern Benin and Togo collected in November 2008–January 2009. These products are dried to preserve
Autor:
G. A. Mensah, G.J.B. Gnonlonfin, DO Koudande, P Fandohan, Yann Adjovi, Ambaliou Sanni, K. Hell, Leon Brimer
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 53:349-365
Mycotoxins contamination in some agricultural food commodities seriously impact human and animal health and reduce the commercial value of crops. Mycotoxins are toxic secondary metabolites produced by fungi that contaminate agricultural commodities p
Autor:
G.J.B. Gnonlonfin, Ambaliou Sanni, David R. Katerere, C.S.Y. Adjovi, Gordon S. Shephard, Leon Brimer
Publikováno v:
Food Control. 23:333-337
Studies conducted in Benin, in which the main staple foods are maize, cassava, groundnuts and yams, showed high levels of aflatoxin residues in blood of the exposed population. The natural contamination with fungi and aflatoxins in cassava chips sold
Autor:
G.J.B. Gnonlonfin, L. Brimer, Ambaliou Sanni, Yann Adjovi, Joachim Gbenou, David R. Katerere, Fernand Gbaguidi
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 31:553-558
The scopoletin level in a cassava variety from Benin, BEN 86052, and the compounds effect on the growth of an Aspergillus flavus isolate from cassava chips were investigated. The influence on the biosynthesis of aflatoxins was also investigated. Scop
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 122:140-147
The presence of fungi, aflatoxins and fumonisin B1 in cassava and yam chips (during 28 processing and storage) were evaluated during two consecutive seasons in two agroecological zones of Benin (Northern Guinea Savannah, NGS and Sudan Savannah, SS).
Publikováno v:
Journal of economic entomology. 101(6)
Natural insect infestation in cassava (Manihot esculenta Crantz subspecies esculenta) and yam (Dioscorea spp.) chips was evaluated during two consecutive storage seasons (2003-2004 and 2004-2005) in two agroecological zones of Benin (Northern Guinea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.