Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"G.H. Smerage"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 66:844-849
The Paired Equivalent Isothermal Exposures (PEIE) method was used to quantify the impact of irradiation pretreatments (0, 1.0 and 3.0 kGy) on thermal sensitivity of Bacillus stearothermophilus spores in canned pea puree. Mean rate constants, k 121.1C
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The purpose of this work was to utilize the Equivalent Point Method (EPM) for kinetic parameter estimation from dynamic thermal treatments. An assumption which was fundamental to the EPM, however, when found invalid led to the development of an alter
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:223-228
Comparisons of characteristics of recent models and the conventional model of bacterial spore populations during thermal sterilization showed the conventional model was inadequate for general representation because it lacks activation of dormant spor
Publikováno v:
Journal of Food Science. 57:1248-1257
A mathematical model of Bacillus stearothermophilus spore populations during lethal heating treats activation of dormant spores and inactivation mechanisms affecting dormant/activated spores. Rate constants of activation/inactivation processes were d
Publikováno v:
Agricultural Systems. 23:277-286
Analyses of various management strategies available for the production of Gobra Zebu cattle at Dahra Research Station were conducted using a dynamic cattle production simulation model. Growth, milk production, forage and management characteristics co
Autor:
G.H. Smerage
Research on a unified theory for modeling biological, physicochemical, and ecological systems is discussed. Unity exists in common categories of processes and their attributes and common features of system structure. Currently, the theory addresses p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::72ecb2276bc11b84f47f1601cd5ac794
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-027201-6.50060-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-027201-6.50060-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.