Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"G.G. Stonehouse"'
Autor:
G.G. Stonehouse, Judith A. Evans
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 148:74-79
© 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved.Supercooling is a food processing technique which has the potential to significantly increase the shelf life of foods and to reduce wastage of food products from the production and retail sectors of the food
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.