Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"G.G. Amador‐Espejo"'
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 70, Iss , Pp 105340- (2021)
The aim of this work was to evaluate the influence of high-intensity ultrasound (HIUS) treatment on whey protein isolate (WPI) molecular structure as a previous step for complex coacervation (CC) with kappa-carrageenan (KC) and its influence on CC fu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed029a1b9de413cb1cdb21f775a99af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.L. Luna‐Guevara, E. Escobar‐Muciño, M.E. Ramos‐Cassellis, M. Castañeda‐Lucio, G.G. Amador‐Espejo, Margarita M. P. Arenas-Hernández
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 128:1086-1098
AIM: The present investigation was aimed at isolating and identifying bacterial strains from cured vanilla beans. Additionally, the study focused on evaluating bacterial processes pertaining to the aromatic compounds production (ACP). METHODS AND RES
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 70, Iss, Pp 105340-(2021)
Ultrasonics Sonochemistry
Ultrasonics Sonochemistry
Graphical abstract
Highlights • Complex coacervation between WPI-KC using a US pretreatment was achieved. • Despite WPI structure change by US treatment, coacervation with carrageenan remains. • Functional properties improvement was observ
Highlights • Complex coacervation between WPI-KC using a US pretreatment was achieved. • Despite WPI structure change by US treatment, coacervation with carrageenan remains. • Functional properties improvement was observ
Autor:
Rogelio Salas-García, Patricia A. Quevedo-Garza, Esteban G. Ramos-Peña, G.G. Amador-Espejo, Antonio J. Trujillo
Publikováno v:
Toxins
Volume 12
Issue 2
Toxins, Vol 12, Iss 2, p 100 (2020)
Volume 12
Issue 2
Toxins, Vol 12, Iss 2, p 100 (2020)
The occurrence of aflatoxin M1 (AFM1) in infant formulae commercialized in the metropolitan area of Monterrey (Nuevo Leó
n, Mexico) was determined by using immunoaffinity column clean-up followed by HPLC determination with fluorimetric det
n, Mexico) was determined by using immunoaffinity column clean-up followed by HPLC determination with fluorimetric det
High pressure processing effect on different Listeria spp. in a commercial starter-free fresh cheese
Publikováno v:
Food Microbiology. 76:481-486
In this study, both microbial inactivation and growth of Listeria spp. inoculated in commercial free-starter fresh cheese was evaluated after high-pressure processing (HPP). HPP conditions (300, 400, 500 and 600 MPa at 6 °C for 5 min) and inoculum l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.