Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"G.F. Ferrazzano"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese
Publikováno v:
4th International Conference on Food Digestion, pp. 200–200, Naples, Italy, 17-19/03/2015
info:cnr-pdr/source/autori:P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese/congresso_nome:4th International Conference on Food Digestion/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:17-19%2F03%2F2015/anno:2015/pagina_da:200/pagina_a:200/intervallo_pagine:200–200
info:cnr-pdr/source/autori:P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese/congresso_nome:4th International Conference on Food Digestion/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:17-19%2F03%2F2015/anno:2015/pagina_da:200/pagina_a:200/intervallo_pagine:200–200
Chewing gums containing 10% of remineralizing caseino-phosphopeptides (CPP) and 1% of "antibacterial" quercetin (Q) have been produced to be used in prevention and/or in the early onset of caries pathology. To this aim, in this study the release of b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a9d05df55d2854a992b50c978c4a536a
https://publications.cnr.it/doc/363462
https://publications.cnr.it/doc/363462
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.