Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"G.F. Doebbler"'
Autor:
W.B. Elliott, G.F. Doebbler
Publikováno v:
Analytical Biochemistry. 15:463-469
Deparession of the Soret absorption peak of reduced cytochrome c is partially caused by multiple reflection of forward scattered light, causing it to reach the photomultiplier without passing through the specimen. A simple insert for the Dewar which
Autor:
A.P. Rinfret, G.F. Doebbler
Publikováno v:
Cryobiology. 1:205-211
The preceding discussion indicates the value of the erythrocyte as a simple biological system in studying biophysical and biochemical aspects of freezing injury and protection. A beginning has been made toward an understanding of the mechanisms of ac
Autor:
G.F. Doebbler
Publikováno v:
Cryobiology. 3:2-11
Autor:
G.F. Doebbler, W.B. Elliott
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - Biophysics including Photosynthesis. 94:317-323
A simple procedure is described for using commercially available recording spectrophotometers for determining absorption spectra of aqueous samples at low temperature. In contrast to previous methods, very rapid initial freezing is employed followed
Autor:
G. ALBANO, JAMES E. ALLEN, BANKS ANDERSON, N.R. ANTHONISEN, ALBERT R. BEHNKE, PETER B. BENNETT, R.J. BIERSNER, GEORGE D. BLENKARN, ROBERT C. BORNMANN, M.E. BRADLEY, R.W. BRAUER, A.C. BRYAN, A.A. BÜHLMANN, C.R. CAREY, JOHN G. CASSILS, BRITTON CHANCE, J. CHOUTEAU, J.M. CLARK, A.T.K. COCKETT, M. COLUMBA, ALBERT B. CRAIG, P.M. CRISCUOLI, WILLIAM D. CURRIE, BRIAN G. D'AOUST, HELEN C. DAVIES, R.E. DAVIES, JAMES G. DICKSON, G.F. DOEBBLER, J.H. DOUGHERTY, PETER O. EDEL, D.H. ELLIOTT, EDGAR END, G.M. FANT, R.M. FEATHERSTONE, WALLACE O. FENN, CRAIG L. FISCHER, EDWARD T. FLYNN, R.E. FORSTER, X.R. FRUCTUS, ANDRE GALERNE, PHILLIP D. GRIFFITHS, R.W. HAMILTON, H.T. HAMMEL, J.D. HARDY, J. DONALD HARRIS, J.A.B. HARRISON, NIELS HAUGAARD, S. HEGEMAN, H.V. HEMPLEMAN, J.M. HERRON, CARL MAGNUS HESSER, RUPORT HESTER, B.A. HILLS, F.M. HIROSE, H. HOLLIEN, RODNEY T. HOULIHAN, M.R. JORDAN, J.S. KELLEY, P.L. KELLEY, D.J. KIDD, STEPHEN L. KIMZEY, JO ANN S. KINNEY, C.J. KNIGHT, J.A. KYLSTRA, C.J. LAMBERTSEN, J.V. LANDAU, PAUL W. LANGE, E.H. LANPHIER, M.J. LEVER, P.G. LINAWEAVER, J. LINDQVIST, S.M. LURIA, JOSEPH B. MACINNIS, R. STUART MACKAY, ALF MARTINSSON, J.N. MILLER, J.W. MILLER, K.W. MILLER, EUGENE NAGEL, R. NAQUET, CHARLES W. NICHOLS, E.M. OVERFIELD, DONALD C. PARKER, D.E. PARRISH, W.D.M. PATON, S.M. PAULEY, D.C. RAUSCH, J.S.P. RAWLINS, HANS O.E. RÖCKERT, CARL J. RUBENSTEIN, GEORGE RUBISSOW, H.A. SALTZMAN, J. SALZANO, AARON P. SANDERS, J.C. SAUNDERS, K.E. SCHAEFER, H.R. SCHREINER, K.E.A. SEEMANN, W. SETTLE, R.D. SINCLAIR, E.B. SMITH, B. SONESSON, W.B. STREETT, R.A. STUBBS, JAMES K. SUMMITT, J.F. TAUBER, HUGH D. VAN LIEW, P.V. VAN TASSEL, J. VOROSMARTI, O.D. WANGENSTEEN, R.O. WAY, R.S. WEAVER, B.E. WELCH, J.D. WOOD, L.D.H. WOOD, R.D. WORKMAN, J. MURRAY YOUNG, A.M. ZIMMERMAN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d6edd91fb10d314780594d2a6274fad6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-434750-2.50004-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-434750-2.50004-6
Autor:
A.P. Rinfret, G.F. Doebbler
Publikováno v:
Biochimica et biophysica acta. 58
Many compounds, including sugars, glycols, and polymers, at concentrations of 5–15% (w/v) inhibit the hemolysis of red cells by freezing and thawing when rapid rates of cooling and warming, of the order of several degrees/sec, are employed. While t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.