Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"G.E. Turner"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Prosthetic Dentistry. 51:519-522
Autor:
J.A. Fantes, J.L. Hansen, P. Humphries, C.G. Palmer, T. Ruutu, J.C. Fuscoe, B. Weber, M.M. Humphries, N. Giesenschlag, S.P. Daiger, G. Fekete, A.M.V. Duncan, J.S. McNinch, G.E. Turner, R. Allshire, M. Bonneau, J. Farrer, P. Kenna, G. Müller, M. Switoński, C.P. Popescu, J. Kere, Y. Nishioka, M.A. Spence, A. de la Chapelle, O. Gabriel-Robez, A. Marks, R.C. Juyal, R.A. Harris, J.P. Kushner, F.M. Ross, C. Ratomponirina, L. Iannuzzi, J.R. Heckenlively, I. Gustavsson, J. Higgins, R.J. Dunn, H.J. Evans, D. Bradley, K. Larsson, R.S. Sparkes, Y. Rumpler, R. Plattner, B.K. Thelma, D.W. Crabb, H. Donis-Keller, P. McWilliam, J. Boscher, N. Heerema, S.R.V. Rao, D. Saltman, B. Zhang, D.J. McConnell, H. Jaafar, R. Allore, E. Sharp, L. Plöen, W. Schempp, C.C. Collins, M.A. Van Dilla
Publikováno v:
Cytogenetic and Genome Research. 50:I-IV
Publikováno v:
Inorganic and Nuclear Chemistry Letters. 7:389-393
Autor:
F.E. Nelson, G.E. Turner
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 34:754-762
Summary A two-layer agar plate technic has been developed for enumeration of lactic streptococcus bacteriophage particles. Upon a basal layer of 12 ml. of tomato-peptonized milk medium of 1.0 per cent agar concentration which has been allowed to hard
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Prosthetic Dentistry. 51:673-675
Autor:
G.E. Turner
Publisher Summary This chapter discusses road transport and communications. When major accidents occur, it is vital that neighboring services can work together quickly and efficiently. The number of controls, variety of equipment, lack of common iden
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9e1332cab5891eb56f0f4def11a9c6f8
https://doi.org/10.1016/b978-0-7236-0410-5.50026-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-7236-0410-5.50026-6