Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"G.C. Sousa"'
Autor:
J.A. Pereira, R.A. Satrapa, M.G.T. Gomes, V.R. Moure, G. Valdameri, L.E. Kozicki, G.C. Sousa, F.F. Souza, L.M. Laskoski, F.A. Souza
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 76, Iss 3 (2024)
ABSTRACT This study aimed to investigate the profile of AMH serum concentrations during the period of prepuberty in young bulls. The bulls were selected and evaluated for 150 days to assess their sexual development. The semen and blood collection, bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38b19951d2c744c492e415d20948907a
Autor:
Daneelly H. Ferreira, Maria das Graças X. Carvalho, Maria J. Nardelli, Francisca G.C. Sousa, Celso J.B. Oliveira
Publikováno v:
Pesquisa Veterinária Brasileira, Vol 34, Iss 7, Pp 633-636 (2014)
Staphylococcal enterotoxins are the leading cause of human food poisoning worldwide. Staphylococcus spp. are the main mastitis-causing agents in goats and frequently found in high counts in goat milk. This study aimed to investigate the occurrence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b08f1620ff345f3b2dd9aa2738eb359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mauro M.S. Saraiva, Núbia Michelle Vieira da Silva, Patrícia Emília Naves Givisiez, Celso José Bruno de Oliveira, Rafael Felipe da Costa Vieira, Candice M C G de Leon, Francisca G.C. Sousa
Publikováno v:
International Dairy Journal. 111:104827
Potential contamination sources and the enterotoxigenic profiling of Staphylococcus isolates were investigated in four goat dairy plants. Samples (n = 160) were collected from different processing points in five samplings. Staphylococcus spp. isolate
Autor:
Priscilla Cristina Assis de Araújo, G.C. Sousa Filho, Fernando Augusto Pacífico, Alexsandre Bezerra Cavalcante
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência e Movimento. 22:131-136
Autor:
Maria F. Borges, Celso José Bruno de Oliveira, Francisca G.C. Sousa, Wondwossen A. Gebreyes, Daniele G. Lyra, Patrícia Emília Naves Givisiez, Rita de Cássia Ramos do Egypto Queiroga, Evandro Leite de Souza
Publikováno v:
Foodborne Pathogens and Disease. 10:126-130
Although Staphylococcus aureus has been implicated as the main Staphylococcus species causing human food poisoning, recent studies have shown that coagulase-negative Staphylococcus could also harbor enterotoxin-encoding genes. Such organisms are ofte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Biofilm-forming and antimicrobial resistance traits of staphylococci isolated from goat dairy plants
Autor:
Wondwossen A. Gebreyes, Paricia Emília Naves Givisiez, Denis Augusto Spricigo, Celso José Bruno de Oliveira, Francisca G.C. Sousa, Marciane Magnani, Myrella Cariry Lira, Evandro Leite de Souza
Publikováno v:
Journal of infection in developing countries. 10(9)
Introduction: Biofilm-associated antimicrobial resistance is of increasing importance to the maintenance and spread of foodborne pathogens in the food industry. This study aimed to investigate the ability to form biofilm and the antimicrobial resista