Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"G.A.C. Le Roux"'
Autor:
Patience B. Shamaki, G.A.C. Le Roux
Publikováno v:
Computer Aided Chemical Engineering ISBN: 9780323958790
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::54a3076b0568b73f75bbbfe92422c88e
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-95879-0.50040-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-95879-0.50040-0
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
In order to evaluate thermal properties of fats and oils for product design, palm stearin, canola oil and fully hydrogenated soybean oil blends were studied. The fatty acids composition (by gas chromatography), the regiospecific distribution of satur
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Four different estimation approaches exploiting sensitivities, eigenvalue analysis (rotational discrimination and automatic parameter selection and estimation), reparameterization via differential geometry and the classical nonlinear least squares ar
Publikováno v:
Journal of Food Engineering
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2014, vol. 126, pp.198-205. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2013.11.012⟩
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2014, vol. 126, pp.198-205. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2013.11.012⟩
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
International audience; The Solid Fat Content (SFC) of vegetable oils is a fundamental property in fatty foods. Also, chemical interesterification (the exchange of fatty acids within and between triacylglycerols) has been used to enhance the melting
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G.A.C. Le Roux, Jose E.A. Graciano
Publikováno v:
Computers & Chemical Engineering. 59:197-210
High accuracy models can be obtained by using different types of surrogate models that accurately approximate equipment phenomenological models and can be used in synthesis problems, leading to faster and more precise solutions. Two types of surrogat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.