Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"G.A. Statti"'
Autor:
F. Conforti, M.C. Marcotullio, F. Menichini, G.A. Statti, L. Vannutelli, G. Burini, M. Curini
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 17:87-97
This study aimed to evaluate the influence of collection zone on total phenol, flavonoid and glucosinolate contents and antioxidant and anti-inflammatory activities of caper ( Capparis sicula ssp. sicula). This species has been characterized through
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pansera, Marcia R.1 (AUTHOR), Silvestre, Wendel P.2 (AUTHOR) wpsilvestre@ucs.br, Sartori, Valdirene C.1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. Feb2023, Vol. 35 Issue 1, p51-59. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.