Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"G. de la Fuente-Betancourt"'
Autor:
G. de la Fuente-Betancourt, Fernando L. García-Carreño, M.A Navarrete del Toro, Julio H. Córdova-Murueta
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 33:260-272
Evaluation of the effect of pH (2 to 13) and temperature (0 to 50C) on functional properties of jumbo squid proteins was performed, followed by a 2 × 3 factorial design for producing squid protein hydrolysates bearing useful functional properties. I
Publikováno v:
Revista de biologia tropical. 48(2-3)
The biomass and productivity of a seagrass community are useful for determining the ecological status of the coast. Leaf biomass and shoot density in beds of Thalassia testudinum BanksSol. ex K. D. Koenig, were compared for two environments in the Me
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.