Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"G. candidum"'
Autor:
Hiba Kawtharani, Sandra Beaufort, Philippe Anson, Patricia Taillandier, Florence Mathieu, Selma Pascale Snini
Publikováno v:
Toxins, Vol 14, Iss 4, p 239 (2022)
In malt production, steeping and germination steps offer favorable environmental conditions for fungal proliferation when barley is already contaminated by Fusarium species, T-2 toxin producers. However, the use of G. candidum as a biocontrol agent c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fad4f644090a4b58a51f3364b347e69a
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 16, p 7344 (2021)
The study of lag phase provides essential knowledge for food quality control. With respect to significance of Geotrichum candidum in the food context, the aim of this study was to quantitatively characterize the relationship between temperature (6–
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e752a26bb0d4fa5aad778fca1a8bae9
Autor:
Hiba Kawtharani, Selma Pascale Snini, Sorphea Heang, Jalloul Bouajila, Patricia Taillandier, Florence Mathieu, Sandra Beaufort
Publikováno v:
Toxins, Vol 12, Iss 4, p 209 (2020)
Fusarium sporotrichioides and F. langsethiae are present in barley crops. Their toxic metabolites, mainly T-2 toxin, affect the quality and safety of raw material and final products such as beer. Therefore, it is crucial to reduce Fusarium spp. proli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec0ebecab6144257af0937edcc01bcba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 2, Iss 1, Pp 22-29 (2006)
A strain of Geotrichum candidum was successfully isolated from local soil samples and some of its characteristics determined. The strain produces lipase that hydrolysed palm olein on a selective agar incorporated with Nile Blue sulphate and palm olei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d117ac7413849359546d1510d0f27ab
Autor:
Sorphea Heang, Florence Mathieu, Hiba Kawtharani, Patricia Taillandier, Jalloul Bouajila, Sandra Beaufort, Selma P. Snini
Publikováno v:
Toxins
Toxins, MDPI, 2020, 12 (4), pp.209. ⟨10.3390/toxins12040209⟩
Volume 12
Issue 4
Toxins, Vol 12, Iss 4, p 209 (2020)
Toxins, MDPI, 2020, 12 (4), pp.209. ⟨10.3390/toxins12040209⟩
Volume 12
Issue 4
Toxins, Vol 12, Iss 4, p 209 (2020)
Fusarium sporotrichioides and F. langsethiae are present in barley crops. Their toxic metabolites, mainly T-2 toxin, affect the quality and safety of raw material and final products such as beer. Therefore, it is crucial to reduce Fusarium spp. proli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c13721611126c467bfa312b48cf10d38
https://oatao.univ-toulouse.fr/25938/
https://oatao.univ-toulouse.fr/25938/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 7344, p 7344 (2021)
The study of lag phase provides essential knowledge for food quality control. With respect to significance of Geotrichum candidum in the food context, the aim of this study was to quantitatively characterize the relationship between temperature (6–
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.