Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"G. Zsivanovits"'
Autor:
M. Tonchev, T. Atanasov, A. Todorova, Ts. Atanasova, N. Shtrankova, M. Momchilova, G. Zsivanovits
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 9, Iss 3, Pp 251-256 (2017)
Abstract. The aim of this study was to characterize the textural differences between Bulgarian commercial pates with different ingredients and to adapt the used methods for later application in texture analysis of sterilized meat products. Texture p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3652ea642a96488086fa850ee4ae2f2f
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 9, Iss 1 (2003)
It gets more and more popular to grow transplants in different trays for the field vegetable growing. The best transplant-growing substrates in the world are made of peat. The peat is applied to provide an optimal supply of plants with water and air.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f06a824a007740b99376ccb61615fe77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Progress in Agricultural Engineering Sciences. 14:69-78
Texture development during ripening of cow milk Kashkaval cheese at different temperatures (9±1 °С, 11±1 °С and 13±1 °С) was studied. Texture parameters representing cheese hardness, cohesiveness, springiness, adhesiveness, gumminess and che
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.