Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"G. Zauberman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 20:279-286
The low-temperature storage of avocado affects its subsequent softening process and shelf life. One of the main indices of ripeness in avocado fruit is firmness, which changes during the ripening and softening process. The temperature and duration of
Publikováno v:
Computers and Electronics in Agriculture. 26:199-207
The objective of the present work was to study the effects of storage time and temperature on the softening process of avocado fruits, by means of non-destructive ultrasonic measurements. The attenuation of the ultrasonic waves, transmitted through t
Publikováno v:
IFAC Proceedings Volumes. 31:75-78
The softening process of avocado in low-temperature storage affects its shelf life. One of the main indices of maturity in avocado fruit is its firmness; this changes during the ripening and softening process. The temperature and time of storage fund
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :397-404
The effect of modified atmosphere packaging (MAP) on the keeping quality of 'Fuerte' avocado fruit during prolonged storage was studied. Experiments were performed at 5°C, using 40 x 70 cm polyethylene (PE) bags of 30 μm thickness. Elevated (5-7%)
Autor:
O. Ykutiely, I. Kobiler, E. Pesis, G. Ofek, A. Keinan, G. Zauberman, I. Roth, D. Prusky, A. Waisblum, Y. Fuchs, A. Weksler, E. Falik, M. Akerman
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :780-785