Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"G. WOSIACKI"'
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 19, Iss 1, Pp 131-135 (1999)
Organic acids are present in sour cassava starch ("polvilho azedo") and contribute with organoleptic and physical characteristics like aroma, flavor and the exclusive baking property, that differentiate this product from the native cassava starch. Sa
Publikováno v:
Starch - Stärke. 41:327-330
UNIV ESTADUAL PAULISTA JULIO MESQUITA FILHO,DEPT TECNOL PROD AGROPEURAIOS,BR-18600 BOTUCATU,BRAZIL
Autor:
Marney Pascoli Cereda, G. Wosiacki
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
The starch fraction of Pinhao, the seeds of Pinheiro do Parana (Araucaria angustifolia, Bert, O. Ktze) was easily extracted and represents 21.87% of total weight. The low content of protein, fat and ash accounts for the efficiency of the extraction a
Autor:
G. Wosiacki, Marney Pascoli Cereda
Publikováno v:
Starch - Stärke. 37:404-407
Pinhao starch paste shows a viscoamylographic pattern that is not usual for cereal or tuber sources, being more closely related to leguminosae starches. The gel is highly resistant to heat and mechanical stirring and it shows a relatively low retrogr
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-04-28T19:04:39Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 1981-01-01 Several microorganisms isolated from soil enriched with soybean meal were screened for their ability to produce α‐galactosidase (α‐D‐
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::87a46b87f65a964946c3fb4e01fc3a08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.