Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"G. W. Jang"'
Autor:
B. S. Kim, S. C. Kim, C. M. Park, S. H. Lee, S. H. Cho, N. K. Kim, G. W. Jang, D. H. Yoon, B. S. Yang, S. K. Hong, H. H. Seong, B. H. Choi
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 6, Pp 780-787 (2013)
The objective of this study was to investigate single nucleotide polymorphisms (SNPs) in the bovine nephroblastoma overexpressed (NOV) gene and to evaluate whether these polymorphisms affect carcass traits in the Korean cattle population. We resequen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9efbf73d5eb418fbdcd129217543caa
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 25, Iss 11, Pp 1507-1510 (2012)
Quantitative trait loci (QTL) associated with fat deposition traits in pigs are important gene positions in a chromosome that influence meat quality of pork. For QTL study, a three generation resource population was constructed from a cross between K
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ceeb2064c549668e3dd98e5eef26bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2023 7th International Conference on Management Engineering, Software Engineering and Service Sciences (ICMSS).
Research on the Synergistic Development of Agricultural Products E-Commerce and Cold Chain Logistics
Publikováno v:
2023 7th International Conference on Management Engineering, Software Engineering and Service Sciences (ICMSS).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Genetics and molecular research : GMR. 14(4)
Meat pH is an important factor influencing meat quality traits in swine. This study evaluated a large number of genetic variants that covered all of the swine chromosomal regions. Approximately 68,000 single nucleotide polymorphisms (SNPs), found on