Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"G. Verge-Mèrida"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 10, Pp 102079- (2022)
ABSTRACT: The aim of the present study was to investigate the effect of dietary supplementation of olive pomace oil and olive pomace acid oil, which are rich in monounsaturated fatty acids (FA) but differ in free FA content, on growth performance, di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/560f28dee58e4a9eb59872d52596418f
Autor:
G. Verge-Mèrida, A.C. Barroeta, F. Guardiola, M. Verdú, M. Balart, M. Font-i-Furnols, D. Solà-Oriol
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 12, Pp 100389- (2021)
The inclusion of crude and acid oils from olive pomace can lead to more unsaturated meat products and, especially in the case of olive pomace acid oil, achieve a more economically and environmentally sustainable swine production. The objective of thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/906c360f3daa4d8ebdc934a5ae63db94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.