Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"G. Velazquez de la Cruz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ernesto Hernández-Hernández, Luis A. Bello-Pérez, G. Velazquez de la Cruz, Guadalupe Méndez-Montealvo, Heidi A. Fonseca-Florido, Mario E. Rodríguez-García, Carlos A. Gómez-Aldapa
Publikováno v:
LWT. 114:108408
Starch blends are widely used in food industry for several purposes, e.g. to reduce the retrogradation, to maintain the soft texture of some product and to develop different materials like microcapsules or biodegradable films. The aim of this work wa
Autor:
G. Lopez Echavarria, E. Garcia-Guerrero, M. Nieto-Perez, M. G. Mendez-Montealvo, G. Velazquez de la Cruz, J. Huerta Ruelas
Publikováno v:
2016 IEEE International Conference on Plasma Science (ICOPS).
Fine granulated media are commonplace in the food industry, and are typically used for the manufacture of finished food products such as pasta, flours, snacks and many others. The processing and properties of these finished products can be heavily in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.