Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"G. Szafner"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 50:475-483
The availability of thermophysical properties of both foods and their constituents is of considerable importance to the industry. The thermal effusivity is one of the less explored thermophysical parameters. It governs the penetration of heat into ma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effect of the fat content on the thermal effusivity of foods: an inverse photopyroelectric study
Publikováno v:
International journal of Food Properties 14 (2011) 3
International journal of Food Properties, 14(3), 666-674
International journal of Food Properties, 14(3), 666-674
Photopyroelectric (PPE) methods belong to the class of photothermal techniques and provide the means for determining some thermal properties of foods in a relatively fast and simple way. In particular, the inverse variant of the photopyroelectric met
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry 120 (2015) 1
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 120(1), 363-368
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 120(1), 363-368
The availability of thermo-physical data of foods and their constituents is of general importance to food industry. The thermal effusivity e is one among the relevant thermodynamical quantities. The latter is normally calculated from the relationship
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3302c1d36bbd0a55759fc72042afdc58
https://research.wur.nl/en/publications/photopyroelectric-assessment-of-the-thermal-effusivity-of-fresh-h
https://research.wur.nl/en/publications/photopyroelectric-assessment-of-the-thermal-effusivity-of-fresh-h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.