Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"G. Suvarnalatha"'
Autor:
G Suvarnalatha, T.N. Prabha
Publikováno v:
Phytochemistry. 50:1111-1115
Tomato ( Lycopersicon esculentum Mill) fruit tissue was found to contain two isoforms of a- d -mannosidase (EC. 3.2.1.24), which were purified by ion-exchange chromatography on DEAE sephadex A-50 followed by gel filtration on sephadex G-100. The two
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 66:439-442
Callus cultures of naturally flavoured basmati rice (Oryza sativa var. 370) were obtained on Murashige and Skoog medium containing 2,4-dichlorophenoxyacetic acid and kinetin. There was a perceptible basmati flavour in the fresh callus. Volatile flavo
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 42:227-231
Publikováno v:
Journal of Plant Growth Regulation. 13:69-72
The profile of free and conjugated polyamines putrescine, spermidine, and spermine was studied at the onset of sprouting and during various stages of vegetative growth in saffron (Crocus sativus L.) corms. Polyamines were extracted from the shoot mer
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology. 15:710-715
Production of capsaicinoids by immobilized cell cultures of Capsicum entrapped in calcium alginate matrix is influenced by several factors related to immobilization techniques, including media composition and the biosynthetic capability of cells. Cen
Publikováno v:
Biotechnology Techniques. 6:463-468
Influence of formaldehyde on growth and secondary metabolite production inin vitro grown tissues of pyrethrum, capsicum and carrot were studied. Formaldehyde concentration above 0.025% completely inhibited the growth of addedBacillus andAspergillus i
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. 14:276-277
In three commercial celery (Apium graveolens L.), seed oil samples were analyzed by GC/MS; a sesquiterpene ether, kessane, was detected in varying amounts from 2.2–7.6%. Forty-two other constituents were identified, with limonene (50.1–65.5%) and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.