Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"G. Surricchio"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :389-392
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 79:339-344
Experiments were carried out to study the possibility of improving the stability of extra virgin olive oil by using nitrogen as a conditioner gas during storage. With this aim, virgin olive oil samples, obtained from Leccino and Coratina cultivars, w
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :567-569
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guerrini, Lorenzo1 (AUTHOR), Corti, Ferdinando2 (AUTHOR) ferdinando.corti@unifi.it, Masella, Piernicola2 (AUTHOR), Calamai, Luca2 (AUTHOR), Angeloni, Giulia2 (AUTHOR), Spadi, Agnese2 (AUTHOR), Zanoni, Bruno2 (AUTHOR), Parenti, Alessandro2 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Feb2023, Vol. 125 Issue 2, p1-7. 7p.
Autor:
Douglas B. Kell, Giorgio Bianchi, Alun Jones, G.J. Salter, M. Lazzari, Royston Goodacre, L. Giansante, G. Surricchio
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Olives were collected from five important regions of Italy, from as many cultivars and locales as possible. For each region a number of samples were produced, representative of the area as a whole. Once collected the olives were washed and processed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bcfef7b7665fad9a7c59677e0f81f59e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0031141809&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0031141809&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Di Giovacchino, Luciano
Publikováno v:
Rivista Italiana delle Sostanze Grasse; apr-giu2024, Vol. 101 Issue 2, p89-101, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.