Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"G. Sterle"'
Autor:
G. Sterle, J. Perdrial, D. W. Kincaid, K. L. Underwood, D. M. Rizzo, I. U. Haq, L. Li, B. S. Lee, T. Adler, H. Wen, H. Middleton, A. A. Harpold
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 28, Pp 611-630 (2024)
Large sample datasets are transforming the catchment sciences, but there are few off-the-shelf stream water chemistry datasets with complementary atmospheric deposition, streamflow, meteorology, and catchment physiographic attributes. The existing CA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4e90c7f8bd841978c38963f55f4c809
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 26, Pp 3393-3417 (2022)
Climate warming will cause mountain snowpacks to melt earlier, reducing summer streamflow and threatening water supplies and ecosystems. Quantifying how sensitive streamflow timing is to climate change and where it is most sensitive remain key questi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4cae7e0eb434d418f167f033608944e
Autor:
H. Wen, J. Perdrial, B. W. Abbott, S. Bernal, R. Dupas, S. E. Godsey, A. Harpold, D. Rizzo, K. Underwood, T. Adler, G. Sterle, L. Li
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 24, Pp 945-966 (2020)
Lateral carbon flux through river networks is an important and poorly understood component of the global carbon budget. This work investigates how temperature and hydrology control the production and export of dissolved organic carbon (DOC) in the Su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45ab2f02cf524dc3b5bce4fa161dbe3a
Publikováno v:
European Journal of Agronomy. 143:126706
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 195:112148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brendon M. Anthony, David G. Sterle, Jessica E. Prenni, Jacqueline M. Chaparro, Ioannis S. Minas
Publikováno v:
Environmental and Experimental Botany. 191:104630
Fruit developing in different canopy positions are exposed to distinct light environments that can influence their maturation process and internal quality development. Maturation, a highly regulated process at the molecular level, significantly impac
Publikováno v:
Food Chemistry. 335:127626
The development of precise and reliable near infrared spectroscopy (NIRS)-based non-destructive tools to assess physicochemical properties of fleshy fruit has been challenging. A novel crop load × fruit developmental stage protocol for multivariate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.