Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"G. Staykova"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 10, Iss 4, Pp 370-373 (2018)
Abstract. The aim of this study was to determine the quality and quantity of the wool yolk of the rams from Caucasian merino breed in order to improve their technological features. The analyses included seven rams at 2.5 years of age and eleven male
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5da30a04b41472b91a7ada6e7bda656
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 9, Iss 4, Pp 311-314 (2017)
Abstract. The aim of the study was to establish the levels of the main selection traits which determine the technological wool production in the rams from the breed of Caucasian merino sheep. The study included a total of 126 rams at 18 months of age
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cda0b7af500540f99cf4f2635f2085f2
Autor:
S. Woods, David Yovchev, G. Staykova, José Henrique Stringhini, Atanas G. Atanasov, S C Mansbridge, Kristina Kljak, C Westbrook, Mehmet Reşit Karageçili, I.M. Whiting, Filiz Karadas, Stephen Paul Rose, S.G. Ivanova, Vasil Pirgozliev
The use of natural antioxidants, in particular polyphenols such as dihydroquercetin (DHQ), in animal nutrition have recently increased in popularity. This may partly be due to the risk of increased incidences of heat stress associated with raising li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::16be3425d450c2b696d8c162291d48cf
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/c66e811c-0d28-4fd1-9393-7870844252ee/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/c66e811c-0d28-4fd1-9393-7870844252ee/oai
Autor:
Stephen Paul Rose, O.O. Oluwatosin, Vasil Pirgozliev, G. Staykova, S.G. Ivanova, Abimbola Oladele Oso, I.M. Whiting, A. M. Amerah, J. Wilson
Publikováno v:
Poultry Science. 96:574-580
Wheat distillers' dried grains with solubles (DDGS) are being used increasingly in the poultry feed industry but their nutritional value is variable. The aim of this experiment was to examine the effect of batch to batch variation of wheat DDGS produ
Autor:
A.M. Mackenzie, Amanda Fernándes Beccaccia, S C Mansbridge, G. Staykova, Stephen Paul Rose, O.O. Oluwatosin, David Bravo, Vasil Pirgozliev, Filiz Karadas, S.G. Ivanova
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 3, Pp 502-508 (2019)
The aim of this study was to test the hypothesis of an improved growth, dietary nutrient availability and overall health of broiler chickens reared on recycled litter when fed a standardised combination of essential oils (EO; carvacrol, cinnamaldehyd
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cdfba1bf2e2385ab9b7eca6b4e10e8a8
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/28c32f16-5bf0-4e69-a5ff-f7a6c47e579e/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/28c32f16-5bf0-4e69-a5ff-f7a6c47e579e/oai
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition. 70:350-363
An experiment examined the effects of two field bean cultivar samples with different tannin contents, the effect of heat treatment (micronising) and the effect of dietary supplementation of a proprietary enzyme preparation containing tannase, pectina
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.