Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"G. Snakkers"'
Publikováno v:
Wood Science and Technology
Wood Science and Technology, Springer Verlag, 2004, 38 (7), pp.539-554. ⟨10.1007/s00226-004-0250-8⟩
Wood Science and Technology, Springer Verlag, 2004, 38 (7), pp.539-554. ⟨10.1007/s00226-004-0250-8⟩
International audience; Weight loss due to fungus Coriolus versicolor has been measured on 614 samples according to the NF EN 113 norm. Up to eight samples were cut at breast height (two opposite radii×four radial positions in heartwood) from 82 mat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b25a1c72d2e0c4426dfc2cf1ecb48c17
http://doc.rero.ch/record/319816/files/226_2004_Article_250.pdf
http://doc.rero.ch/record/319816/files/226_2004_Article_250.pdf
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 458:191-196
In order to determine the quality of young Cognac spirits, mainly appreciated by the absence of defects, a new method has been developed, based on sniffing and olfactometry (GC–O) and associated with sensory and chemical analysis. During 3 years, g
Autor:
J.R. Piggott, W.L.P. Bredie, P. Møller, E. Chambers, D. McGrew, M.G. O’Sullivan, E. Monteleone, B. Plutowska, W. Wardencki, D.K. Parker, A.C. Silva Ferreira, A.G.J. Tredoux, S. Furukawa, R.S. Jackson, I. Zabetakis, L. Lurton, G. Ferrari, G. Snakkers, M. Riu Aumatell, L. Louw, M.G. Lambrechts, C. Da Porto, Y. Xu, K. Ji, C. Bordeu, E. Agosín, G. Casaubon, J.B. Faria, S. Villanueva-Rodriguez, H. Escalona-Buendia, F.R. Jack, L. Ettinger Lieberman, D.I. Moskowitz, H.R. Moskowitz, H.J.H. MacFie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::743c5f4fa5006026d2a6d55f309ab8a2
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
This chapter presents the production process and aromatic characteristics of Cognac, the world-famous wine spirit (eau-de-vie de vin) produced in the Charentes region of Southwest France. Coming from a delimited geographical area, Cognac has AOC (App
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::314a8278b17f9acb1f61ded61df6624c
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.242
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.242
Publikováno v:
Wood Science & Technology; Nov2004, Vol. 38 Issue 7, p539-554, 73p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.