Zobrazeno 1 - 10
of 298
pro vyhledávání: '"G. Skjåk Bræk"'
Publikováno v:
European Cells & Materials, Vol 33, Pp 76-89 (2017)
Loss of articular cartilage from ageing, injury or degenerative disease is commonly associated with inflammation, causing pain and accelerating degradation of the cartilage matrix. Sulphated glycosaminoglycans (GAGs) are involved in the regulation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74dde28719ab4d83b6c9e518a1ec8b56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fish Farming Technology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bd57cfda59a3cdd018110339db9e5c6c
https://doi.org/10.1201/9781003077770-13
https://doi.org/10.1201/9781003077770-13
Publikováno v:
Cell Transplantation, Vol 12 (2003)
The use of nonautologous cell lines producing a therapeutic substance encapsulated within alginate microcapsules could be an alternative way of treating different diseases in a cost-effective way. Malignant brain tumors have been proposed to be treat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e59b855e4b5245478c49f351c62b5952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fish Physiology and Biochemistry. 24:207-212
High densities of marine larvae are often associated with microbial problems, mostly caused by opportunistic pathogens, resulting in poor growth and mass mortalities. The early life stages of fish have a very limited immune defence system. Therefore
Autor:
G. Skjåk-Bræk, K.I. Draget
Since their discovery in the late 1880s, alginates have had a long history of utilization ranging from pure technical ones (e.g., in the manufacturing of welding rods) via food (e.g., in the restructuring of foods) to medical devices (e.g., in wound
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0632b71b108c52771d3ad7613ccec5c8
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-53349-4.00261-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-53349-4.00261-2
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 25:31-38
The effect of chemical composition and sequence and molecular weight of different alginate samples on the final properties of alginic acid gels have been studied. It is shown that alginates with a high content of guluronic acid blocks give gels of a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Attention has been focused on two uronans, namely, mannuronan and galactose-depleted C-6 oxidized guar, the former of microbial origin and the latter of artificial nature, to provide original data on the extent of epimerization they can undergo in di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::9eacfe152c6e5f95e8565d49385a7b9b
http://hdl.handle.net/11573/253586
http://hdl.handle.net/11573/253586