Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"G. Shlapak"'
Publikováno v:
Вісник аграрної науки Причорномор'я, Vol 25, Iss 2, Pp 95-103 (2021)
Meat and meat products are a necessary source of a significant list of biologically active substances with high bioavailability, they are enriched with essential amino acids, vitamins, macro- and microelements. That is why the invention of new types
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7d10aece1ed4f1f816d1030516df328
Publikováno v:
UKRAINIAN BLACK SEA REGION AGRARIAN SCIENCE. 110:95-103
G. Shlapak, L. Agunova, N. Azarova. Vegetable components in technology production of meat products The article substantiates and experimentally proves the possibility of using couscous groats in the technology for the production of chopped semi-finis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.