Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"G. Sason"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Sason, A. Nussinovitch
Publikováno v:
Handbook of Hydrocolloids ISBN: 9780128201046
This chapter provides an overview of the various applications and recent developments in the field of hydrocolloids for edible films, coatings, and food packaging. Food coatings/films serve as inhibitors of moisture, gas, aroma, and lipid migration.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5707c5946aba17ab052622e1526142dd
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820104-6.00023-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820104-6.00023-1
Autor:
Roland Adden, Aljazi Alajmi, S. Al-Assaf, Katerina Alba, V. Amar, Inge Anderson-Dekkers, Steve W. Cui, M.J. Dille, K.I. Draget, Kurt Ingar Draget, Christine A. Edwards, Hans-Ulrich Endreß, Yapeng Fang, Sebastian Förtsch, Takahiro Funami, Hongxia Gao, Ada L. Garcia, Maria P. Gonçalves, F.M. Goycoolea, Qingbin Guo, I.J. Haug, I. Higuera-Ciapara, S.E. Hill, Xiaojun Huang, Britta Hübner-Keese, Marta S. Izydorczyk, Ji Kang, Taous Khan, Matthias Knarr, Vassilis Kontogiorgos, Wei Liu, J Lizardi-Mendoza, Y.L. López-Franco, H. Maeda, Már Másson, David Julian McClements, J.R. Mitchell, A. Nakamura, Shaoping Nie, K. Nishinari, Katsuyoshi Nishinari, Catherine T. Nordgård, Marjan Nouwens-Roest, John Nsor-Atindana, A. Nussinovitch, L.M. Nwokocha, Joong Kon Park, Brigitte Peters, Glyn O. Phillips, Cristina M.R. Rocha, Matthias Roth, Beatriz Gabriela Morillo Santander, Anwesha Sarkar, G. Sason, Ana M.M. Sousa, David G. Stevenson, Lise Stouby, Y. Suzuki, Graham Sworn, M. Takemasa, S. Takigami, Catriona Thomson, R. Tuvikene, Mazhar Ul-Islam, Muhammad Wajid Ullah, Elaine Vaughan, Junqiao Wang, W. Wang, Peter A. Williams, Mingyong Xie, K. Yamatoya, Kwan-Mo You, Benjamin Zeeb, Hongbin Zhang, Fang Zhong, Liqiang Zou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6ff2e11183642490c28e6e269881bf05
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820104-6.09989-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-820104-6.09989-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sason G; Department of Plant Pathology and Microbiology, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel.; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Chalegoua E; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel.; Institute of Plant Sciences, Department of Ornamental Plants and Agricultural Biotechnology, ARO, The Volcani Center, Rishon LeZion, Israel., Pun M; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel.; Institute of Plant Sciences, Department of Ornamental Plants and Agricultural Biotechnology, ARO, The Volcani Center, Rishon LeZion, Israel., Nussinovitch A; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Jurkevitch E; Department of Plant Pathology and Microbiology, Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Yedidia I; Institute of Plant Sciences, Department of Ornamental Plants and Agricultural Biotechnology, ARO, The Volcani Center, Rishon LeZion, Israel.
Publikováno v:
Plant disease [Plant Dis] 2024 Nov 05, pp. PDIS02240487RE. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 05.